Exedo - Webdesign Bleiswijk
Lees voor

Webshop laten maken

Online webwinkel op maat

Voor de meeste ondernemers voldoet een standaard webwinkel pakket niet. Er zijn namelijk altijd wel specifieke eisen die in een normaal pakket niet mogelijk zijn. Denk hierbij aan een unieke manier om de producten te presenteren, verpakkingsmethodes, levering uit meerdere magazijnen, seizoensproducten of een gewenste koppeling met een eigen voorraad- of boekhoudsysteem.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om uitsluitend webwinkels compleet op maat te maken. Indien u een nieuwe onderneming gaat starten of uw huisstijl wil laten professionaliseren maken we graag een nieuw logo voor u.

Om de online consument tot aankopen te verleiden is tegenwoordig meer nodig dan alleen een catalogus en een winkelmandje: complete productinformatie, advies, cross-, up- en downselling, unieke kortingsacties en een gebruikerservaring die afgestemd is op uw doelgroep. Onderdelen waar creativiteit en ervaring een sleutelrol bij spelen. Door onze ruime ervaring met het bouwen en hosten van webwinkels, hebben we voor u de juiste tools ontwikkeld zodat u zelf optimaal uw producten en bestellingen kunt beheren.

Wij denken met u mee, en zorgen dat we samen een mooie webshop neerzetten die goed vindbaar is.

Voorbeelden webshops

Webshop TTM Wonen
Webshop Gigatuin
Webshop Antislipstrip
Webshop RVS-Achterwand