Exedo - Webdesign Bleiswijk
Lees voor

Internetmarketing

Wanneer we uw website bouwen zorgen we ervoor dat deze optimaal door de zoekmachine wordt opgenomen (SEO). Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden om het resultaat van uw website te vergroten.

Laat u niet om de tuin leiden, er zijn veel bedrijven die gouden bergen beloven! Om goed vindbaar te blijven dient u actief bezig te blijven met promotie, aanpassingen en uw resultaten in de gaten houden. Wij helpen u hier graag bij.

Adverteren op Google

Voor een nog groter bereik kunnen we voor u een advertentiecampagne op Google starten (SEA). Dit zijn de advertenties die u bovenaan en rechts ziet staan bij het Google zoekresultaat. Het werkt als een soort veiling, wie het hoogste bied voor een zoekwoord komt bovenaan. We spreken vooraf een vast bedrag af (vanaf € 100) en houden de biedingen bij om zoveel mogelijk rendement te halen. Aan het eind van de maand krijgt u een rapport met de resultaten.

Nieuwsbrieven

Het sturen van een nieuwsbrief per e-mail is effectief en veel goedkoper als een papieren mailing. U maakt een nieuwsbrief eenvoudig via ons beheersysteem, hier kunt u ook zien hoe vaak er in de mail is geklikt en u kunt hier uw leden beheren.

Sociale media

Niet elk sociaal netwerk is geschikt voor uw bedrijf. Twitter kunt u gebruiken als klantenservice, terwijl acties het beter doen op Facebook. Daarnaast kunt u denken aan Instagram, Pinterest en LinkedIn en het opzetten van uw Google+ bedrijfspagina.

internet marketing